blog.literatura.mk
Најубавите корици на книги во 2018 година
Изминатата 2018 година во светски рамки ќе се памети по интересните белетристички наслови, освестувачките романи за млади, артистичките сликовници, заплетканите трилери, графичките романи, феминист…