blog.literatura.mk
„Арс Ламина“ донира новогодишни пакетчиња во Детската клиника – Скопје и во Клиничката болница во Битола
Издавачката куќа „Арс Ламина – публикации“ деновиве донира новогодишни пакетчиња во Детската клиника – Скопје и во ЈЗУ Клиничка болница „Д-р Трифун Пановски“ во Битола. Станува збор за трајни, едук…