blog.literatura.mk
Книжевно сеќавање на музичката легенда Леонард Бернштајн
Сто години од раѓањето на еден од најпознатите американски композитори, диригент и пијанист Леонард Бернштајн е објавена биографската книга, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публика…