blog.literatura.mk
Книгата „Македонска традиционална медицина“ од Драган Јованов промовирана во Македонска Каменица и во Струмица
Книгата „Македонска традиционална медицина“ од Драган Јованов, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, овој месец беше претставена пред читателите во Македонска Каменица и во …