blog.literatura.mk
Направете сами: Креативно пакување подароци со пакпапир
Подарокот не мора секогаш да изгледа убаво само однатре, тој може да биде атрактивен и однадвор. Иако е навидум еднолична и здодевна, кафената хартија за пакување, или т.н. пакпапир, со малку фанта…