blog.literatura.mk
Номинација за blog.literatura.mk на изборот „Сајт на годината 2018“
Почитувани, blog.literatura.mk повторно е номиниран во категоријата за најдобар блог на изборот „Сајт на годината 2018“. Покрај блогот, номинирани се и Literatura.mk за е-трговија и огласување, Lib…