blog.literatura.mk
Промоција на „Упатство за употреба на креативниот ум” од Дејв Бирс во „Литература.мк“
На 16 ноември, петок, со почеток во 19.30 часот во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“ ќе се одржи промоција на светски популарната книга „Упатство за употреба на креативниот ум” о…