blog.literatura.mk
Објавена третата книга од серијалот „Загадочни приказни“ од Урош Петровиќ
Третата книга од серијалот „Загадочни приказни“ на најпродаваниот автор за деца во Србија – Урош Петровиќ, е објавена на македонски јазик, во издание на „Арс Ламина – публикации“. Книгата ќе биде з…