blog.literatura.mk
Инстаграм-библиотека што ја открива магијата на книгите
Дваесет и тригодишната Eлизабет Саган љубовта кон книгите ја преточува во уметнички објави на својот инстаграм-профил. Оваа „книгограмџика“ најпрвин почнала да ги споделува своите омилени книги, да…