blog.literatura.mk
Авторката Франческа Кавало воодушевена од македонското издание на „Бунтовни девојчиња“
Франческа Кавало, една од авторките на светскиот книжевен хит „Приказни за добра ноќ за бунтовни девојчиња“, е воодушевена од македонското издание на книгата. Своето задоволство од верзијата на мак…