blog.literatura.mk
„Ѕвездено дете“ од Ване Костуранов на Фестивал на сликовници во Пожега
Илустрираната книга „Ѕвездено дете“ од Ване Костуранов беше претставена на Фестивалот на детски сликовници „Чигра“, што од трети до петти октомври се одржа во Пожега, Србија. Сликовницата е во изда…