blog.literatura.mk
Изложба на дела од Славко Јаневски и Томе Серафимовски во Музејот на град Скопје
Заедничка изложба на масла на платно на Славко Јаневски и скулптури во бронза на Томе Серафимовски ќе биде отворена вечерва (втори октомври) во 20 часот, во Музејот на град Скопје. На изложбата, шт…