blog.literatura.mk
Феми Кути, човекот што низ песна ги лекува најгорливите општествени проблеми, гостин во „Астрорум“ на Литература.мк
Славната африканска ѕвезда, нигерискиот музичар и борец за човекови права, Феми Кути гостуваше во „Астрорум“, еден ден после големиот концерт со Македонската филхармонија. Тој, на 7 јуни, на сценат…