blog.literatura.mk
Интервју со Драган Јованов, автор на книгата „Македонска традиционална медицина“
Книгата „Македонска традиционална медицина“ од Драган Јованов, во издание на „Арс Либрис“, дел од „Арс Ламина – публикации“, ќе биде промовирана на 3 јули (вторник) во 19 часот во книжарницата „Лит…