blog.literatura.mk
Алиша Кис и Ешли Џад ги читаат приказните за добра ноќ за бунтовни девојчиња
Аренби-музичарката Алиша Кис и холивудската актерка Ешли Џад се дел познатите жени со моќен глас што ги читаат приказните во аудиоизданието на светскиот книжевен хит „Приказни за добра ноќ за бунто…