blog.literatura.mk
Промовиран новиот серијал „ТКЦП“ и перформанс на авторот Урош Петровиќ на штандот на „Литература.мк“
Во рамките на Саемот на книгата 2018 на штандот на издавачката куќа „Арс Ламина“ и книжарницата „Литература.мк“ вчера (7 мај) беа промовирани: новиот серијал за деца ТКЦП од Билјана Црвенковска и З…