blog.literatura.mk
Луксембуршкиот писател Жан Бак, лауреат на Наградата за литература на Европската Унија, гостин во Астрорум
Една од најголемите ѕвезди на минатогодишниот Саем на книгата, а воедно и гостин во Астрорум, беше луксембуршкиот писател Жан Бак. Тој e еден од лауреатите на Наградата за литература на Европската …