blog.literatura.mk
Промовиран прирачникот „Како се оди во Париз“ од Јана Мишо
Во париски амбиент, со кроасани, макаронс-колачи и француска музика во саботата (5 мај) беше промовиран прирачникот „Како се оди во Париз“ од авторката Јана Мишо, на штандот на книжарницата „Литера…