blog.literatura.mk
Новиот серијал за деца „ТКЦП“ и гостување на Урош Петровиќ на штандот на „Арс Ламина“
Денеска (7 мај) на штандот на издавачката куќа „Арс Ламина“ и книжарницата „Литература.мк“, во рамките на Саемот на книгата 2018, ќе се одржат: работилница за деца инспирирана од серијалот книги за…