blog.literatura.mk
(ФОТО) Потписи од Ване Костуранов за ѕвездените деца
Бројни ѕвездени дечиња присуствуваа на средба и дружбата со Ване Костуранов, сликар, илустратор и автор на неодамна промовираната сликовница „Ѕвездено дете“ на 5 мај на штандот на „Литература.мк“ …