blog.literatura.mk
Ѓорче Ставрески, човекот со тајната состојка за добар филм, гостин во „Астрорум“
Четири меѓународни награди во десет дена освои хит-филмот „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески. Со последните признанија, статистиката околу дебитантската драма и црна комедија на Ставрески вел…