blog.literatura.mk
Големиот американски џез и блуз гитарист Скот Хендерсон во „Астрорум“
Неговата импресивна долгогодишна кариера како еден од водачите на групата Трајбал Тек, како водач на неговото револуционерно трио и соработник на некои од најдобрите музичари од неговата генерација…