blog.literatura.mk
Циклусот емисии „Астрорум“ од денеска и на интернет, а во првото издание гостува писателот Томислав Османли
Од денеска па натаму, еднаш седмично на нашата страница ќе објавуваме по едно интервју од циклусот „Астрорум“ коишто ги подготви и водеше нашиот уредник Бранка Костиќ-Марковиќ во книжарницат…