blog.literatura.mk
Промовирана „Мали огласи“ на Дејан Алексиќ
Во преполната книжарницата „Литература.мк“ на ул. Македонија се одржа промоцијата на книгата „Мали огласи и уште по нешто“ од авторот Дејан Алексиќ. Во џагорлива атмосфера, промоторката Оливера Ќор…