blog.literatura.mk
Македонски ден во Франкфурт: Големите предизвици на малите јазици
На саемот на книга во Франкфурт денеска се одржа дебата на тема „Преку границите: предизвиците за меѓународна промоција на литературата на „малите јазици“, во организација на Македонската асоцијаци…