blog.literatura.mk
Сè поголем интерес за македонската детска литература
Над 80 наслови од македонска детска литература од повеќе македонски издавачи денеска беа промовирани на Саемот на книга во Франкфурт. Според претставниците на Македонската асоцијација на издавачи,…