blog.literatura.mk
Франкфурт: Интернационална промоција на романите на Јана Мишо
Авторката Јана Мишо и нејзините два романи на англиски јазик – „Almost Parisian“ и „Anais from Monmartre“, денеска беа промовирани на македонскиот штанд на Саемот за книга во Франкфурт, во организа…