blog.literatura.mk
Наскоро книга за папата во која говори за жените, комунизмот и психоанализата
Поглаварот на Римокатоличката црква во книгата што му е посветена и треба да излезе во септември, зборува за односите кон жените, „комунистичката“ страна на христијаните и „авантурата“ во психоанал…