blog.literatura.mk
Читајте книги и ќе бидете подобри луѓе
Сакате да станете подобра личност? Ако одговорот е потврден, тогаш размислете да прочитате некоја книга. Според студијата што ја спроведе лондонскиот универзитет „Кингстон“, ако редовно читате ќе б…