blog.literatura.mk
Хит читанки за млади, Отчукувања, Биди со мене, Светот на рамена
На саемот на книгата Literatura.mk ќе промовира супер избор од најхит романите за млади од минатата година, наменети за читателската публика од 16 години па нагоре. ОТЧУКУВАЊА на Хавиер Руескас и …