blog.literatura.mk
Маратонци, привлечна група на луѓе: интервју со Хал Хигдон
Тој е автор е на 36 книги, вклучувајќи го и бестселерот „Маратон: Врвен водич за тренинг“, сега во своето четврто издание. Трчаше осум пати на олимписките квалификации, а четири пати беше светски ш…