blog.literatura.mk
Животот е премногу краток за да бидете отсечени од можностите: Интервју со Џенифер Нивен
Авторката на „Сите светли точки“, oмилениот бестселер на „Њујорк тајмс“, што „Ентертејнмент викли“ го опиша како „блескав роман што ќе ви влезе под кожа“, во интервју зборува за нејзиното свртување…