blog.literatura.mk
Боенки за возрасни – антистрес-терапија
Боенките во минатотo ги доживувавме како играчка за деца, но денес сe популарни меѓу возрасните ширум Америка и Европа, па стигнаа и на Балканот како оживувачи на заспаната креативност на возраснит…