blog.literatura.mk
„Црн петок“ во Literatura.mk
Во Literatura.mk пристигна „купувачкото лудило“ наречено Црн петок (Black Friday). Утре, попуст до 70% на сите книги во издание на Арс Либрис и Либи во книжарниците на улица Македонија и во ТЦ Рамс…