blog.literatura.mk
Ја сакам „Божествената комедија“ на сцена
Од кога знае за себе знае за балетот. Кариерата на сцената и зад неа ја гради со страст, но трпеливо за сите предизвици што се исправаат пред неа, па и за неа најновиот, уметнички директор на Макед…