blog.literatura.mk
Саем на книгата во Франкфурт 2016: Пет дена во знакот на книгата
Постојат многу причини да се биде овој октомври во Франкфурт и да се посети најголемиот саем на книгата во светот. Од 19 до 23 месецов ова ќе биде местото каде издавачите, авторите и љубителите на …