blog.literatura.mk
Извадок: „Сите светли точки“ од Џенифер Нивен
Приказна за едно момче по име Финч и една девојка по име Вајолет… Извадок од романот „Сите светли точки“ од Џенифер Нивен ФИНЧ Тринаесетти ден Фрлам со камчиња по нејзиниот прозорец, но не с…