blog.literatura.mk
Љубов на прв стих
По три збирки поезија, „Шеќер по подот“, „Под нулата“, за која во 2013 година ја добива наградата „Бели мугри“, и „Модри фантазии“, за поетесата Снежана Стојчевска дознаваме дека поезијата прецизно…