blog.literatura.mk
Трибина на тема „Авторски права: состојби и предизвици во Р. Македонија”
Авторските права на издавачите во фокусот на денешниот Саем на книгата. На трибината во организација на „Арс Ламина публикации” дискутираа Ванчо Каранфиловски – „Табернакул”, Дарко Фиданоски – „Арс…