blog.literatura.mk
Саем на книга 2016: Арс Ламина со 400 нови наслови и многу изненадувања
100 книги подарок, попуст и до 70%, многу нови и атрактивни наслови, креативни работилници за деца и математички игри и многу други изненадувања за посетителите на штандот на Арс Ламина на Саемот н…