blog.literatura.mk
Цел свет во неколку зборови
Моја библиотека: Неда Здравева Правото е нејзиниот професионален избор, најмногу поради правичноста што ја носи во себе. Но, литературата е нејзината душа што ѝ ја дава магијата на човек кој плени.…