blog.literatura.mk
Книгите како прозорец кон светот
Моја библиотека: Рисима Рисимкин Уметноста е нејзиниот живот, а танцот нејзиниот идентитет. Љубовта, насмевката и книгата се основниот патоказ за сè и затоа вели дека нема потреба од грижи, само по…