blog.literatura.mk
Необични книги: Семејниот готвач на Лав Толстој од Сергеј Белтуков
Замислена како шеговит подарок на братот кон саканата сестра, инаку сопруга на Лав Толстој, книгата „Семејниот готвач на Лав Толстој“ преку колекција на рецепти ни овозможува да ѕирнеме во семејнио…