blog.literatura.mk
Човекот што ги разбра жените
Интервју со Игор Маројевиќ, автор на романот „Белграѓанки“ Авторот смета дека ова мрачно четиво станало бестселер зашто „публиката посакала мрак по сите комерцијални наративи кои ни продаваат лаги …