blog.literatura.mk
Наместо рози подаруваме лајкови
Интервју со Александар Илиќ, автор на романот „PR“ Роден во аналоген, а израснат во дигитален свет, овој млад писател ги спои тие два светогледи во една книга, која откако стана бестселер во Србија…