blog.literatura.mk
Галерија: Промоција на романот „Што сонуваше Дедо Мраз“
На 30 декември 2014, во Бугати бистро во Скопје Сити Мол и во новогодишна атмосфера, ја одржавме промоцијата на романот за деца „Што сонуваше Дедо Мраз“ на Билјана С. Црвенковска.…