blog.literatura.mk
Промоција на романот „Што сонуваше Дедо Мраз“
По повод претстојните новогодишни празници, а во рамки на брендот за детска литература Либи, го промовираме и романот за деца „Што сонуваше Дедо Мраз“ од Билјана С. Црвенковска.…