blog.literatura.mk
Извадок: Ричард Бренсон – „Како ја изгубив невиноста“
Во авионот за инаугурацискиот лет бев опкружен од семејството и со пријателите, со луѓе кои најмногу ми значеа и и’ значеа на компанијата Вирџин последните десет години. Седнав до Џоан, Холи …