blog.literatura.mk
Десет книги за летните горештини
Без разлика дали летово ќе одите на море, езеро, планина.., или пак ќе се ладите покрај некој базен или во некоја длабока сенка, Ви препорачуваме десет книги кои се апсолутни летни хитови. И…