blog.literatura.mk
Извадок: „Слобода“ од Џонатан Френцен
Неговиот следен концерт беше во работен ден, една недела во септември, во еден клуб со лоша вентилација „Лонгхорн“, каде што „Трауматикс“ свиреа како предгрупа на „Базкокс“. Буквално првата личност…